5 event du inte får missa 2019

I vårt avlånga land pågår det ständigt roliga, spännande event. Du kan antingen delta som deltagare i eventen eller varför inte som publik eller besökare. Allt beroende på vilken typ av event det handlar om.

2019 är såklart inget undantag. Under detta år kan du njuta av musikfestivaler, matmässor, sportarrangemang och mycket mer. Oavsett vad du har för intressen kan du garanterat hitta ett event som du vill delta i. Om du har en liten budget för nöjen, då kan du alltid använda dig av Lendify.se för att ta ett snabblån till alla inträdesavgifter.

Intrum Stockholm Open

Under oktober äger Intrum Stockholm Open rum. Detta är ett event som alla tennisälskare ser fram emot. Internationella och svenska tennisstjärnor samlas för att ta del av Sveriges största idrottsevenemang. Om du vill se en inomhusturnering i ATP-touren, då har du hamnat rätt.

Stockholms internationella filmfestival

Varje år hålls det en internationell filmfestival i vår huvudstad som är mycket uppskattad av dess besökare. Under 2019 hålls festivalen under tolv dagar i november. Platsen för detta event är ett antal biografer runt om i Stockholm. Om du är en filmvetare eller bara allmänt intresserad av film kommer du älska detta arrangemang.

Under de tolv dagar som festivalen pågår kommer 200 filmer att visas för dess besökare. Filmerna kommer från över 60 länder, vilket innebär ett mycket brett utbud. Något som gör Stockholm filmfestival speciellt är att den låter unga och etablerade filmskapare och producenter stå i fokus. Här har de alltså chansen att få visa upp sina filmer och få ett genombrott. Dessutom pågår det filmtävlingar där fina priser ska delas ut.

Så som i himmelen-musikalen

Om du vill njuta av en musikal då finns det ett flertal du kan gå på. En av de som gör entré på musikalscenen under 2019 är Så som i himmelen. Du kan se den under hösten på Oscarsteatern.

Lidingöloppet

Om du är mindre intresserad av film men istället mer intresserad av sport, då får du inte missa det stora arrangemanget Lidingöloppet. Detta lopp sker i september månad och det är Lidingö som är skådeplatsen. Lidingöloppet är världens största terränglopp och här kan alla som vill delta. Såväl mindre vältränade motionärer som vill ha en rejäl utmaning som tävlande deltar i loppet.

Lidingöloppet bjuder på två olika distanser. Du kan välja mellan ett klassiskt 30-kilometerslopp eller ett kortare 15-kilometerslopp. Då sträckorna är mycket kuperade hade de kunnat räknas som flera kilometer längre om loppen hade skett på asfalt. Om du klarar av det lopp som sträcker sig över 30 kilometer kan du räkna med det i en svensk klassiker.

Världsstjärnan Cher

Om du vill gå på ett riktigt härligt musikevent under 2019, då får du inte missa att världsstjärnan Cher kommer till Stockholm och Friends Arena i oktober. Du kommer då att bjudas på riktigt bra musikunderhållning under en helkväll.

Cher har funnits med på musikmarknaden ända sedan 1960-talet och har gjort en riktigt framgångsrik karriär. Senast såg du henne i den nya Mamma Mia-filmen.